Actueel

Succesvol naar de cloud met onze gratis cloud scan

Geplaatst op 07/11/2018

We hebben allemaal wel eens gehoord over de cloud. Er is zelfs al een grote kans dat u ook al gebruik maakt van diensten in de cloud en voor steeds meer ondernemers is werken in de cloud ook al de gewoonste zaak van de wereld. In de praktijk merken we dat er nog veel vragen zijn omtrent werken in de cloud en op welke manier het waarde kan toevoegen voor uw organisatie. Als totaalpartner in ICT oplossingen helpen wij uw organisatie succesvol naar de cloud. In dit artikel bespreken we enkele van de vele voordelen die de cloud u te bieden heeft.

Lees meer over dit item

ISDN stopt, wat nu?

Geplaatst op 19/03/2018

Het zal u nog niet ontgaan zijn dat de netbeheerder gaat stoppen met het beheer van het ISDN netwerk. Al is het maar van de post, nieuwsbrieven en vele telemarketeers die u reeds hebben verteld dat u haast moet maken met de overstap. Vanuit onze klantenkring merken we dat er hierdoor veel verwarring is ontstaan. In dit blogbericht brengen we u graag op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom het ISDN netwerk, welke mogelijkheden er zijn en wat u kunt verwachten.

Lees meer over dit item

Wijziging in de telecomwet

Geplaatst op 10/10/2016

De wetgeving voor overstapmogelijkheden voor zakelijke abonnees van telecomdiensten is per 1 oktober gewijzigd. Er is eindelijk een einde gekomen aan het stilzwijgend verlengen van bestaande zakelijke contracten door telecomaanbieders. U als zakelijke abonnee kunt u hier van profiteren.

Lees meer over dit item

Samsung verwelkomt Incito als erkend partner!

Geplaatst op 07/10/2016

Naast de huidige partnerships met merken zoals Microsoft, Dell, Kaspersky, OKI en Lenovo (volledige partnerlijst) is Incito ICT nu ook erkend Samsung partner. Door middel van dit partnership kunnen wij u als klant nóg beter ondersteunen op het gebied van Samsung producten.

Lees meer over dit item

Bescherm uw bestanden tegen ransomware

Geplaatst op 27/07/2016

Europol heeft een samenwerking met de Nationale Politie en beveiliginsbedrijven Intel Security en Kaspersky Lab aangekondigd om ransomware te bestrijden. Onder de naam No More Ransom is er een website ontwikkeld waar slachtoffers onder andere decryptietools kunnen vinden. Hier zijn meer dan 160.000 decryptiesleutels beschikbaar. Omdat nog lang niet alle decryptiesleutels door de overheid zijn ontdekt is dit helaas nog geen vrijbrief om uw computer niet te beveiligen.

Lees meer over dit item

Een waarschuwing van Microsoft

Geplaatst op 02/06/2016

Microsoft waarschuwde eerder deze week voor een nieuwe vorm van ransomware die helaas aan populariteit aan het winnen is. Incito schreef begin deze maand al over de gevaren van ransomware en omdat er veel vragen van klanten komen is het belangrijk om dieper in te gaan op het goed beveiligen van uw systemen.

Lees meer over dit item

Wi-Fi op vakantie en waarom een veilige verbinding belangrijk is!

Geplaatst op 10/05/2016

Een steeds groter wordende groep wil op vakantie nog even het werk in de gaten houden. Het is opzich niets nieuws: even Twitter bekijken, e-mail checken en natuurlijk de nieuwste updates van het project bekijken. Ook door het groeiende Bring-Your-Own-Device beleid van organisaties krijgen steeds meer medewerkers de mogelijkheid om buiten de deur te werken. Deze positieve ontwikkeling neemt echter ook de nodige risico's met zich mee!

Lees meer over dit item

Nederland en België gevoelig voor ransomware

Geplaatst op 03/05/2016

Het eerste kwartaal van 2016 ligt inmiddels achter ons maar deze eerste drie maanden van het jaar laten al meer cyberaanvallen activiteit zien dan enkele jaren geleden goed was voor het hele jaar. Uit onderzoek van Kaspersky blijkt dat er een sterke groei te zien is geweest in de categorie ransomware. Ransomware is nu zelfs het grootste gevaar en Kasperksy verwacht dat ransomware het 'probleem van het jaar' kan worden.

Lees meer over dit item