Legal & Finance

Oplossingen voor het efficiënt beheren en beveiligen van juridische en financiële processen.

neem contact op

We zorgen er voor dat jouw organisatie zich kan focussen op de onderdelen die belangrijk zijn.

Wij begrijpen de uitdaging van de moderne legal sector. Onvindbare documenten door verspreide opslag van dossiers en documenten zijn verleden tijd met de implementatie van Epona365 binnen de moderne werkplek.

Epona Legal

Samen met Epona begrijpen we de unieke ICT-uitdagingen waar de legal sector mee te maken heeft. Het toonaangevende document management systeem, Epona365, is speciaal ontwikkeld om aan deze behoeften te voldoen. Met een focus op veiligheid, efficiëntie en gebruiksgemak, biedt Epona365 een naadloze integratie met uw bestaande systemen, waardoor uw organisatie efficiënter dan ooit tevoren kan opereren. Ontdek samen met ons hoe Epona365 uw juridische processen kan transformeren.

Neem contact op
epona-logo

Wij werken en zijn bekend met

Volledige integratie met de Modern Workplace binnen Microsoft 365

Epona365 biedt volledige integratie met de moderne werkplek van Microsoft 365. Beheer uw e-mails binnen Exchange en sla bestanden veilig op via SharePoint. Ervaar naadloze samenwerking en verhoogde productiviteit met Epona365.

Out of the box klaar voor gebruik met Microsoft Copilot

Epona365 werkt naadloos samen met de AI-functionaliteiten van Microsoft Copilot. Profiteer van geavanceerde AI-mogelijkheden voor efficiënter werken en beter beheer van uw documenten en e-mails. Verbeter uw productiviteit met de krachtige integratie van Epona365 en Microsoft Copilot.

Waarom werken met Epona365?

Dossiers, cliëntbeheer, e-mails en documenten

Moeiteloos dossiers aanmaken, cliënten koppelen en e-mails en documenten archiveren. Epona365 zorgt voor een gestructureerde workflow.

Slimme opslag en gebruik van metadata

Geen gedoe meer met het zoeken naar de juiste plek op de documenten op te slaan. Met Epona365 gaat dit moeiteloos en gestructureerd.

Beheer en organisatie van documenten

Laat de administratieve taken over aan Epona365. Met geautomatiseerde workflows per dossier is er orde en rust in de bestandsstructuur.

epona-o365-dms

Trots om te mogen werken voor

Samen naar de mogelijkheden kijken?

incitio-logo