Curious Kids

Curious Kids is een kinderopvang met inmiddels 15 vestigingen in Amsterdam Zuid en West. Een bijzondere kinderopvang vanwege de persoonlijke en betrokken benadering, zowel voor de kinderen als de medewerkers. Curious Kids heeft deze benadering in de groei van 1 naar 15 vestigingen vast weten te houden en groeit nog altijd door.

Internet op alle locaties

Op veel locaties waren nog trage internetverbindingen en was het draadloos netwerk niet voldoende dekkend. Ook waren er veel diverse providers wat het contact niet eenvoudiger maakte.

Alle locaties zijn inmiddels bij ons ondergebracht en met elkaar gekoppeld. Curious Kids heeft nu één aanspreekpunt en heeft overal voldoende snelheid.

Digitalisering op de groepen

Alle locaties staan nu op ieder moment in contact met het hoofdkantoor in Amsterdam. Dit stelt de begeleiders in staat om effectief en snel de juiste informatie te delen en te schakelen.

De cloud groeit mee

De e-mail en bestanden worden volledig in de cloud opgeslagen. In het digitaliseringstraject is er voor gekozen om de bestanden volledig in de cloud op te slaan. De cloud groeit namelijk gelijk met de organisatie mee en zo is Curious Kids op ICT gebied uiterst flexibel.

Beveiliging hoog in het vaandel

Voordat de AVG in werking trad zijn de koppen bij elkaar gestoken om volledig compliant te kunnen werken. Curious Kids werkt veel met persoonlijke gegevens en heeft de beveiliging hoog in het vaandel staan. Dit was geen eenmalig gegeven maar een terugkerend agendapunt. Zo blijft de beveiliging voor Curious Kids op orde.