Health Action International

Health Action International is een onafhankelijke non-profit organisatie met het hoofdkantoor in Amsterdam. Met een team van ruim 20 man en een globale voetdruk zetten zij zich in voor de toegankelijkheid van veilige, effectieve, betaalbare en kwalitatieve medicijnen wereldwijd.

De medewerkers van Health Action International zijn veel onderweg en werken ook veel in het buitenland samen met overheden. De globale toegankelijkheid en veiligheid van de bestanden is hierdoor van belang voor het succes van de organisatie. Waar voorheen gebruik gemaakt werd van een lokale server heeft Incito mogen ondersteunen bij de migratie naar een toekomstbestendig cloud platform van Microsoft.

Geen ongewenste e-mail meer

Een organisatie met internationale bekendheid is vaak het slachtoffer van phishing en spam omdat de e-mail adressen en de domeinnaam een hogere bekendheid genieten. Het is daarom van groot belang dat er een speciaal beleid is voor de beveiliging. Wij hebben deze mogen realiseren en de spam en phishing beperkt.

Overal en altijd bij de bestanden

De medewerkers van Health Action International zijn veel onderweg en veelal in het buitenland. Vroeger werd er gebruik gemaakt van een VPN verbinding welke in sommige landen nog geblokkeerd werd. Tegenwoordig werken de medewerkers volledig in de cloud en is deze cloud omgeving altijd en overal beschikbaar gesteld.

Geen investering meer in hardware

De diensten worden volledig managed afgenomen waardoor er geen enkele investering in hardware gedaan diende te worden. De configuraties van alle managed devices worden dagelijks meegenomen in onze cloud back-up waardoor Health Action International ook direct weer up and running is in het geval van een hardware storing.

Ondersteuning zonder verrassingen

Health Action International werkt volledig digitaal en ziet ook het belang van een goed werkende ICT omgeving. We bieden volledige ondersteuning op afstand voor een vast bedrag per maand. Zo heeft Health Action International geen onverwachtse verrassingen en staan wij op ieder moment klaar om de ondersteuningsverzoeken op te pakken.