Hypodomus Rick Rijnbeek

Hypodomus Rick Rijnbeek heeft proactief maatregelen genomen om het team ook vanuit huis bereikbaar en operationeel te houden. Zo maakte zij al gebruik van ons telefonie platform in de cloud. Hierdoor konden we eenvoudig, snel en direct ondersteunen bij het realiseren van doorschakelingen naar de thuiswerkers. Om de interne communicatie en bereikbaarheid naar een hoger niveau te tillen hebben we de organisatie voorzien van een Microsoft 365 omgeving. Deze implementatie staat geheel in het teken van communicatie Microsoft Teams.

Interne communicatie - op afstand

Door het thuiswerken ontstonden er diverse chat groepen op diverse platformen waardoor de communicatie via verschillende kanalen en communicatiestromen verliepen. Met Microsoft Teams is er één centraal platform voor interne communicatie, video vergaderen geïntegreerd met bestandsdeling. Wel zo makkelijk.

Vaste telefonie in Microsoft Teams

Door het thuiswerken ontstond er direct de behoefte om ook gebruik te kunnen maken van het vaste telefoonnummer. Oproepen ontvangen was met ons platform geen enkel probleem. Maar met de integratie van het telefonie platform in Microsoft Teams is iedereen nu in staat om ook uitgaande gesprekken te voeren met het vaste telefoonnummer. Dat is volledige bereikbaarheid door alleen de notebook aan te zetten.

Voorbereid op flexplekken

Voor de thuiswerkers is de gehele omgeving uitgerust op notebooks. Met deze gedachte is er direct voorgesorteerd om het kantoor straks te kunnen voorzien van flexplekken. Alles is ingericht met Microsoft 365 waardoor elke gebruiker overal en altijd zijn werk kan oppakken en doorgaan waar hij of zij gebleven is. Op deze wijze voorkomen we dubbel werk en is Hypodomus Rick Rijnbeek direct voorbereid op de toekomst van werken in de cloud.

Ook interesse in een koppeling tussen uw vaste telefonie en Microsoft Teams?

 

Klik dan hier om contact op te nemen en de mogelijkheden te bespreken.