OppoSuits

Wat begon als een WK project met oranje pakken is uitgegroeid tot een grote retail organisatie die niet meer weg te denken is. OppoSuits maakt waanzinnige pakken met een unieke touch. Van Spiderman tot een Super Mario print en van Batman weer naar Pacman. Niets is ze te gek en wij zijn daarom ook bijzonder trots om deel uit te mogen maken van de ICT inrichting voor deze bijzondere retailer.

Een flexibel en feilloos draadloos netwerk

OppoSuits is in 10 jaar uitgegroeid van 3 naar 50 medewerkers. Deze exponentiële groei heeft er voor gezorgd dat het netwerk gedurende de jaren steeds meer te verduren heeft gekregen. Wij zijn gevraagd om een toekomstbestendig draadloos netwerk te realiseren. Onze diensten zijn flexibel en schaalbaar waardoor het draadloze netwerk van OppoSuits altijd met ze mee kan schalen.

Van drie naar één aanbieder: Office 365

Door de groei van OppoSuits zijn er gedurende de jaren steeds meer ICT behoeften bij gekomen. E-mail, bestandsopslag en communicatiemiddelen waren benodigd om alles in goede banen te leiden. Deze werden bij diverse cloud aanbieders afgenomen en het kostte de organisatie steeds meer tijd om dit te beheren. Wij hebben OppoSuits mogen begeleiden in de transitie van Google, DropBox, Slack naar Office 365.

Gekoppelde locaties

OppoSuits kent twee locaties. Naast het hoofdkantoor in Roelofarendsveen is er in Amsterdam een tweede locatie geopend. We hebben beide locaties aan elkaar gekoppeld zodat de netwerkapparaten toegankelijk zijn voor alle medewerkers. Ongeacht op welke locatie zij zich bevinden.