Rapenburg 6

Van ruïne tot stadspaleis. Na een volledige renovatie van bijna een decennium heeft dit rijksmonument twee nieuwe bijzondere bestemmingen gekregen. De bovenverdieping is ingedeeld in luxe appartementen en de benedenverdieping is af te huren voor besloten feesten, vergaderingen en conferenties. Bij elk bezoek verbazen we ons over de bijzondere ambiance en zijn dan ook trots om hier een steentje bij te mogen bijdragen.

Een verrijdbaar presentatiemeubel

Het rijksmonument bevat veel diverse ruimtes welke op verschillende manieren kunnen worden ingezet. Van een grote vergaderruimte tot een luxe high-tea huiskamer. En ook op het prachtige binnenhof misstaat deze verrijdbare presentatiemeubel zeker niet. Met een innovatief presentatiesysteem verlopen alle vergaderingen eenvoudig en probleemloos.

Compleet gescheiden netwerk

Zowel de luxe appartementen als de conferentielocatie op de benedenverdieping hebben een volledig gescheiden netwerk. 

Hiernaast is het draadloze netwerk opnieuw ingericht om zowel de gasten als de medewerkers de mogelijkheid te bieden om overal gebruik te maken van het internet.

Een dekkend netwerk

Het rijksmomument heeft een prachtig gerenoveerd binnenhof welke in de zomerperiode ook gebruikt kan worden voor conferenties en vergaderingen. Om deze reden hebben we een sterk en volledig ekkend draadloos netwerk mogen realiseren.