Nu leverbaar: Microsoft 365 Business Voice

Geplaatst op 30-04-2020

Microsoft Teams wordt nóg completer

Wie actief werkt met Microsoft Teams heeft de kracht van het communicatieplatform inmiddels al ontdekt. De handige tool biedt mogelijkheden om te chatten, (video)bellen, bestanden te delen en hier in samen te werken met je collega's. Ben je hiermee nog niet bekend? Lees dan eens het artikel dat wij hier vorige maand aan gewijd hebben.

Met de introductie van Microsoft 365 Business Voice wordt het platform nu nóg completer. Benieuwd hoe dit je leven zal verrijken? Aarzel niet en lees snel verder!

Telefonie integratie

Microsoft 365 Business Voice integreert je telefonieoplossing in Microsoft Teams. Dit vereenvoudigt het om te bellen en gebeld te worden op het vaste telefoonnummer.

Hierdoor wordt bellen met mobiele telefoons en de bijbehorende mobiele telefoonnummers in één klap verleden tijd.

De Business Voice add-in kan op deze manier een mobiel telefoonabonnement vervangen. Je bespaart daardoor ook nog eens mobiele abbonementskosten.

Professioneel en praktisch

Naast een professionele uitstraling kun je gebruik maken van vele praktische voordelen.

Zo kun je altijd bellen alsof je op kantoor zit door de naadloze integratie van Business Voice met de bestaande Microsoft 365 omgeving.

Je contactpersonen, documenten, gevoerde gesprekken en agenda is met een klik van de muis te raadplegen. Verwerk het gesprekverslag direct in de juiste map en plan benodigde acties.

Door de telefonie-integratie met Microsoft Teams is het laatste obstakel om thuis te kunnen werken getackeld.

Zoals jij het wilt

Ben je gehecht aan je vaste telefoon of zit je liever niet de hele dag met een headset op?

Geen zorgen. Jouw favoriete toestel is er ook in een Teams uitvoering. Het toestel communiceert met het Microsoft 365 platform net zoals je computer.

Wanneer je veel onderweg bent installeer je de Teams app op je smartphone of tablet en bel je waar en wanneer je wilt. Gewoon vanaf het vaste nummer.

Scheid werk en privé

Je kent het wel. Klanten die je buiten kantoortijd om bellen op je privé nummer. Zeker in een tijd van thuiswerken willen de grenzen tussen werk en privé nogal eens vervagen.

Middels Business Voice bepaal je zelf tot hoe laat je bereikbaar wilt zijn voor je klanten en collega's. Je contactpersonen sla je op in je Microsoft 365 adresboek. Zo voorkom je kruisbestuiving tussen werk en privé.

Ben je benieuwd hoe wij Microsoft 365 Business Voice inzetten bij onze klanten? Bekijk dan eens onze laatste implementatie bij Hypodomus Rick Rijnbeek.

Wij vertellen je graag hoe deze oplossing kan werken voor jou en je klanten. We zijn op werkdagen bereikbaar van 09:00 tot 18:00 op telefoonnummer 071 7400 740.