Incito gaat verder met een volledig schaalbare oplossing.

Incito begrijpt dat uw applicaties en data bedrijfskritisch zijn en dat de bereikbaarheid, betrouwbaarheid en prestaties een cruciale rol spelen voor het succes van uw bedrijfsvoering. Om deze applicaties en data veilig naar de cloud te brengen maakt Incito gebruik van een enterprise cloud computing platform. Dit is een maximaal schaalbare cloud computing oplossing die voldoet aan de hoogste veiligheidseisen. Incito maakt gebruik van het HyperGrid™ platform als solide basis voor uw cloud server omgeving. Dit stelt ons in staat om u de gevraagde flexibiliteit, schaalbaarheid en zekerheid te kunnen bieden om uw bedrijfskritische applicaties optimaal te laten presteren.

Volledig Ontzorgen

Met deze dienst maakt Incito de belofte om de ICT zorgen uit handen te nemen volledig waar. U stelt de specificaties samen en Incito neemt het onderhoud ervan uit handen zonder dat er extra kosten bij komen kijken. U weet precies waar u aan toe bent, zonder verrassingen achteraf.

Schaalbaarheid

De specificaties van de cloud server worden bepaald op basis van de eisen die worden gesteld door uw applicaties. Uw bedrijf groeit en zo ook de behoefte aan systeemeisen? Om uw groei te ondersteunen kunt u op ieder moment deze specificaties uitbreiden. Of het nu gaat om geheugen, harde schijf ruimte, applicaties of processorsnelheid, de server groeit met u mee.

Zekerheid

Middels onze geavanceerde datacenters en de bijbehorende Service Level Agreements kan Incito een zeer hoge betrouwbaarheid garanderen. Voor de bedrijfskritische applicaties biedt Incito dual datacenter oplossingen en kunnen we de ultieme beschikbaarheid van uw omgeving realiseren. Ook de back-up behoefte kan volledig uit handen worden genomen.

Waar staat mijn server?

Incito plaatst de servers in gecertificeerde datacenters met de snelste internetverbindingen, beveiliging en redundantie. Wilt u meer informatie over hoe onze datacenters te werk gaan? Klikt u dan op onderstaande banner.

 

Meer weten over onze datacenters? Klik hier!

 

Uw eigen Private Cloud?

Naast de managed cloud dienst is het ook mogelijkheid om een dedicated dienst te leveren. Incito zal op basis van uw eisen en wensen de juiste hardware inzetten voor uw eigen cloud omgeving. Indien u interesse heeft in een vrijblijvende offerte kunt u altijd contact met ons opnemen.

Neem vrijblijvend contact op