Uw domeinregistratie

Uw domeinnaam is de eerste stap naar een unieke plek op internet. Het vastleggen van een domeinnaam is belangrijk om goed bereikbaar te zijn én gevonden te worden op internet. Ook is het belangrijk om na te denken over domeinregistraties buiten het .NL domein. Er zijn veel domeinkapers en daarom is het verstandig om tijdig na te denken over eventuele internationale expansie.

Meer dan alleen .NL, .COM of .EU

Sinds kort is er een grote hoeveelheid (500!) nieuwe extensies beschikbaar gekomen voor organisaties om te registreren. Onder deze zogeheten Generic Top Level Domainnames (gTLD) vallen onder andere .shop, .store, .expert, .club, .center, .blog, .cafe, of zelfs .frl (Frysland) en .amsterdam. Deze nieuwe gTLD’s geven ondernemers de mogelijkheid de domeinnaam korter te maken zodat deze beter te onthouden is voor uw klanten. Hiernaast creëert het een professionele uitstraling en tot slot kan het bijdragen aan een hogere positie in zoekmachines.

Volledig Ontzorgen

Ook bij deze dienst komt het volledig ontzorgen van ICT diensten naar voren. Bij Incito legt u namelijk eenvoudig uw gewenste domeinnamen vast en kunnen we gemakkelijk de groei van uw bedrijf ondersteunen. Zo kunnen we in de toekomst gemakkelijk webhosting, hosted email en andere diensten koppelen zonder extra werkzaamheden te moeten verrichten.

Incito denkt mee en geeft een vrijblijvend advies uit over de te registreren domeinnamen. Wij zoeken naar de beschikbaarheid en u kiest zelf de te registreren domeinnamen uit. Neem via onderstaand formulier contact op voor een vrijblijvend advies.

Neem vrijblijvend contact op