Een betrouwbare oplossing voor ieder moment

U bent veel onderweg en wil daarom altijd en overal uw e-mail en agenda kunnen beheren. Zowel op uw smartphone, tablet, laptop als op uw desktop. Hosted email diensten maken dit mogelijk en zijn ook nog eens kosten efficiënt. Deze dienst neemt u per gebruiker en per maand af zonder dat u een dure server moet aanschaffen.

Alle voordelen op een rij:

  • Overal toegang tot uw e-mail, agenda en contactpersonen. Op elk apparaat.
  • Geen moeilijke instellingen, Incito stelt het voor u in.
  • Product direct beschikbaar zonder grote investeringen vooraf.

Incito werkt met twee verschillende Hosted Email diensten: Hosted Exchange en Office 365. Beide diensten zijn ontwikkeld door Microsoft en deze techniek heeft zich ruimschoots bewezen als meest betrouwbaer en veilige (inclusief antivirus en anti-spam) oplossing.

Office 365

Deze dienst van Microsoft integreert het volledige Office pakket met uw e-mail, agenda en maakt zelfs videovergaderingen mogelijk binnen uw organisatie. Naast de mogelijkheid om Office op uw PC of Mac te installeren kunt u ook gebruik maken van alle applicaties op uw tablet en smartphone. Heeft u alleen hosted e-mail nodig? Incito heeft voor iedere organisatie het juiste abonnement. Deze dienst is al beschikbaar vanaf €4,90 per gebruik per maand.

Hosted Exchange

Deze dienst beschikt over dezelfde technologie als het Office 365 platform met als grootste verschil dat de data voor 100% in Nederland is opgeslagen. Dit betekent dat de data ook aan de Nederlandse wetgeving onderhevig is. Hosted Exchange is beschikbaar vanaf €9,95 per maand.

Overstappen?

Neemt u al een e-mail dienst af bij een andere provider zonder de gewenste functionaliteit? Incito verzorgt de volledige overstap en migratie naar de nieuwe dienst zonder dat u en uw medewerkers hier hinder van merken.

Datacenter

Incito maakt gebruik van hoogwaardige datacenters die direct aangesloten zijn op de AMS-ix. Dit is hét internet knooppunt van Europa en daarom bent u verzekerd van de snelst haalbare verbinding. De datacenters waar Incito gebruik van maakt zijn op alle fronten uitmuntend.

 

Meer informatie over onze datacenters?

Neem vrijblijvend contact op