Snelheid is onderdeel van uw succes

Wist u dat 47% van de bezoekers verwacht dat een pagina binnen 2 seconden is geladen en dat 40% zelfs afhaakt wanneer het langer dan 3 seconden duurt? Elke seconde vertraging vermindert de tevredenheid vervolgens weer met 16%. Daarom is het van groot belang dat uw website bij een betrouwbare partner is ondergebracht. Of het nu gaat om PHP, ASP, ASP.NET, MySQL of Microsoft SQL, bij Incito is alles mogelijk.

Website, webshop of online platform

Of het nu gaat om een website of grote webshop, bij Incito bent u aan het juiste adres. Incito maakt gebruik van verschillende servers waarvan elk over de juiste instellingen beschikt voor uw eigen doelstellingen. Zelfs een volledige eigen server valt onder de mogelijkheden. Bij Incito hoeft u dus géén compromissen te sluiten.

Website Check?

Naast de server, zijn er nog meer factoren die de laadtijd van uw website kunnen beïnvloeden. Denk hierbij aan slechte programmering, verkeerd comprimeren van afbeeldingen/video’s en bijvoorbeeld het gebruik van slechte/langzame plug-ins. Heeft u interesse in een vrijblijvende check door een specialist? Vul het contactformulier dan snel in en wij doen de rest, volledig vrijblijvend.

Datacenter

Incito maakt gebruik van hoogwaardige datacenters die direct aangesloten zijn op de AMS-ix. Dit is hét internet knooppunt van Europa en daarom bent u verzekerd van de snelst haalbare verbinding. De datacenters waar Incito gebruik van maakt zijn op alle fronten uitmuntend.

 

Meer informatie over onze datacenters?

Neem vrijblijvend contact op