Connectiviteit

Internet is belangrijk voor uw onderneming. Steeds meer bedrijfskritische activiteiten, zoals VoIP, uw CRM-software en uw pin apparaat, zijn afhankelijk van uw internetverbinding. Hierdoor zijn de snelheid en betrouwbaarheid erg belangrijk. Een goede internetverbinding legt de basis voor uw actviteiten.

Van ADSL, SDSL, VDSL2 tot glasvezel.

Incito maakt gebruik van de netwerken van alle grote providers zoals KPN, Tele2 en Ziggo. Dit stelt Incito niet alleen in staat om onafhankelijk advies te geven en u te voorzien van de beste verbinding, ook kunnen we daardoor élke denkbare verbinding leveren. Wij kijken vooraf naar de benodigde bandbreedte voor uw organisatie en geven aan de hand hiervan een passend advies.

Ondersteuning

De snelheid van een grote provider én de ondersteuning van een regionale ICT dienstverlener. Mocht er een storing optreden dan kan Incito snel handelen om u weer online te krijgen. En dat zonder lange wachtrijen en vervelende protocollen.

In het geval van gepland onderhoud nemen we vooraf contact met u op. Levert dit overdag of ’s nachts nog problemen op, dan kijken we samen naar een passende oplossing.

Verhuizen?

Heeft u reeds een internet verbinding maar voldoet deze niet aan uw wensen en behoeften qua snelheid of ondersteuning? Neem dan contact op met Incito voor een vrijblijvend advies.

Neem vrijblijvend contact op