Remote Focus

Één pakket welke álle zorgen uit handen neemt. Zo is Remote Focus eigenlijk het best te omschrijven. Alle producten in deze dienst zijn managed. Dat wil zeggen dat het beheer bij Incito komt te liggen en u betaalt maandelijks een vast bedrag per maand zonder enige verrassingen achteraf. En niet geheel onbelangrijk: deze dienst werkt altijd en overal. Ook wanneer uw medewerkers niet aan uw bedrijfsnetwerk aangesloten zijn.

Uw systeem in goede handen

Met Remote Focus monitort Incito uw volledige systeem. Op afstand worden services herstart wanneer dit nodig is, zonder tussenkomst van de gebruiker. Ook controleren we de status van uw harde schijf en andere hardware componenten. Zodra hier problemen in optreden nemen we direct contact op om deze op te verhelpen voordat zij uw bedrijfsvoering aantasten.

Managed Antivirus

U moet erop kunnen vertrouwen dat uw systeem goed beveiligt is. Met deze gedachte heeft Incito een beproefd antivirus pakket geïntegreerd in Remote Focus. En omdat u zorgeloos gebruik moet kunnen maken van uw systeem monitoren wij het gehele systeem op afstand. Remote Focus controleert continu de status van de virusscanner, zorgt ervoor dat het up-to-date is en plant automatisch scans in.

Managed Backup

Met Remote Focus wordt uw data vanaf elke locatie automatisch geback-upt. Wij stellen deze in en komen proactief in actie zodra er problemen optreden. Incito monitort de back-up zodat u hier niet naar om hoeft te kijken. Wij begrijpen ook dat de benodigde hoeveelheid data wisselt. Daarom doen onze prijzen dat ook en betaalt u alleen voor de opslag die u gebruikt.

Managed Updates

U hoeft zich geen zorgen meer te maken of u wel de laatste versie van uw programma's gebruikt en of Windows wel volledig up-to-date is. Remote Focus van Incito is de totaaloplossing voor update beheer. Remote Focus zorgt dat alle updates geïnstalleerd worden op alle apparaten die u beheert.

Ook gebruik maken van Remote Focus?

Deze dienst kunnen we u al aanbieden vanaf een lage instap van €2,95 per apparaat per maand. Neem contact op met Incito voor een vrijblijvende kennismaken met Remote Focus.

Neem vrijblijvend contact op