Een betrouwbaar netwerk is belangrijk

Een goede bekabelingsinfrastructuur is van groot belang voor de continuïteit van uw kantooromgeving. Niet alleen wilt u dat alle werkplekken van een goede bekabeling worden voorzien, ook wilt u voorbereid zijn op protocollen die u in de toekomst verwacht te gebruiken. Hiernaast moet de kwaliteit van de kabels perfect zijn voor een betrouwbare verbinding. Dit is belangrijk omdat er tegenwoordig gebruik gemaakt wordt van telefonie en cloud diensten om de werkzaamheden te verrichten.

Ontwerp en implementatie

Incito ontwerpt en implementeert uw volledige ICT infrastructuur. Het is belangrijk om bij het ontwerp te kijken naar de diensten die niet alleen nu gebruikt worden maar ook welke er in de toekomst om de hoek komen kijken. Naast het ontwerp verzorgt Incito ook de implementatie zodat u zonder zorgen gebruik kunt maken van uw ICT infrastructuur.

Onderhoud en beheer

De ICT infrastructuur is van wezenlijk belang voor uw organisatie. Zeer zelden zijn activiteiten niet meer afhankelijk van een goed functionerende netwerkverbinding. Verstoringen in het netwerk kunnen zelfs tot hoge (onvoorziene!) kosten leiden. Uit ervaring weet Incito dat dit in veel gevallen te wijten is aan onoverzichtelijke patch-aansluitingen en vanwege slecht inzicht in het gehele netwerk. Het is daarom niet geheel onbelangrijk om uw infrastructuur extra aandacht te geven en waar nodig preventief onderhoud te plegen.

Advies op maat

Omdat iedere organisatie verschillende wensen heeft maken wij graag een vrijblijvende afspraak met u. Zo kunnen we een gericht advies op maat geven en zorgen dat het netwerk goed is voorbereid op de toekomst. Of het nu gaat om een nieuw netwerk of uitbreiding van een bestaand netwerk, bij Incito bent u aan het juiste adres.

Neem vrijblijvend contact op