Applicaties zijn onmisbaar voor uw bedrijfsvoering

Organisaties zijn steeds vaker afhankelijk van applicaties voor de bedrijfsvoering. Erg is dit zeker niet want deze applicaties zorgen voor een grotere slagkracht van uw onderneming. Echter neemt dit tegelijkertijd ook nieuwe bedreigingen met zich mee wat bij storingen veel schade aan kan richten. Om deze schade te beperken is onderhoud van groot belang voor uw ICT omgeving.

Monitoring Tools

Met behulp van onze monitoring tools kunnen wij uw systemen preventief en realtime onderhouden. Hierdoor kunnen wij de correcte balans van snelle en correcte hulp op afstand verzorgen. Op afstand regelen wij de installatie van updates, preventieve controle van systeemprocessen, de back-ups en heeft u altijd een up-to-date virusscanner. Dit alles voor een vaste prijs per maand zodat u vooraf inzicht heeft in de kosten. Ook Incito houdt namelijk niet van verrassingen achteraf.

Preventief Beheer

Door preventief beheer heeft u minder kans op grote camaliteiten omdat wij bij dit beheer trends analyseren en ver vooruit kijken. Bij deze terugkerende controle zorgen wij dat uw systemen optimaal draaien en dat ook blijven doen. Deze controle is belangrijk voor onder andere de volgende redenen. Om misbruik van beveiligingslekken in Windows of Mac te voorkomen is het belangrijk dat deze continue geüpdate is. Het analyseren en uitbreiden van de opslagvolumes zodat uw medewerkers geen problemen krijgen wanneer zij bestanden op kunnen slaan. Ook is het controleren en testen van back-ups erg belangrijk om u snel weer draaiende te krijgen wanneer u getroffen bent door een encryptievirus. 

Neem vrijblijvend contact op