Van alle markten thuis.

Of het nu gaat om uw smartphone, tablet, notebook of computer, Incito beschikt over een moderne technische dienst met hoogwaardige apparatuur om alle reparaties efficiënt en effectief uit te voeren. Ook worden hier alle voorbereidingen uitgevoerd voordat de levering op locatie door onze buitendienst wordt gedaan. Zo bent u altijd verzekerd van goed functionerende apparatuur.

Geen Verrassingen

Incito snapt dat u vóór de reparatie graag wil weten waar u aan toe bent. In deze gevallen stuurt Incito vóór de reparatie een vrijblijvende offerte en behoudt u zelf de keuze of u de reparatie uit wil laten voeren.

Vandaag gebracht, morgen weer in huis

Waar de gemiddelde technische dienst een doorlooptijd van 3 dagen hanteert snapt Incito wél dat computers cruciaal zijn geworden voor het uitvoeren van uw werkzaamheden. Hierdoor hanteren wij een doorlooptijd van maximaal 1 werkdag. Vandaag op de technische dienst betekent dat u morgen weer gebruik kunt maken van uw computer. Zijn er werkzaamheden die direct gedaan moeten worden en is 1 werkdag zelfs te lang? Dan kunt u altijd nog gebruik maken van onze spoeddienst. Uw computer wordt dan direct onder handen genomen.

Haal & Breng Service

Ook kunt u gebruik maken van de haal en breng service. Incito haalt het apparaat bij u op en sluiten deze ook weer aan bij het terugbrengen. Dát is volledig ontzorgen.

Neem vrijblijvend contact op