Online is onmisbaar voor succes

Online marketing is niet meer weg te denken voor organisaties die zichzelf online willen profileren. Binnen het online marketing landschap zijn er echter vele verschillende paden te bewandelen: zoekmachine marketing, social media marketing, linkbuilding, e-mail marketing en content marketing. Dat zijn veel mogelijkheden om nieuwe klanten te bereiken en de conversie te verhogen. Maar hoe weet u welk kanaal het beste is voor uw campagne? En hoe meet u de response? Incito helpt u bij uw campagne en kijkt samen met u naar de juiste kanalen en hoe deze het beste kunnen worden ingezet. Ook wanneer u nog geen campagne heeft kunt u bij Incito aankloppen. Samen kijken we naar de mogelijkheden en kiezen we de beste opties voor u uit.

Zoekmachine marketing

Zoekmachine marketing, ook wel Search Engine Advertising (SEA) genoemd, is dé manier om in korte tijd hoog in de zoekresultaten van Google terecht te komen. Meer dan 90% van de internetters in Nederland gebruikt Google meerdere keren per dag. Met behulp van zoekmachines bereikt u dus snel uw doelgroep en kunt u prospects omzetten in klanten. Omdat zelf de zoektermen gekozen kunnen worden bereikt u alleen bezoekers die al op zoek zijn naar een bepaald product en/of dienst. Deze campagnes zijn zeer flexibel en kunnen zeer snel worden aangepast aan veranderingen in de markt.

Social media marketing

Adverteren op social media is een snel groeiende markt. Met behulp van profielkenmerken, activiteiten en de interesses die van de gebruikers worden verzameld kan heel gericht geadverteerd worden. Op deze manier kan de doelgroep nauwkeurig bepaald worden en kan dit de meeste effectieve manier van adverteren zijn. Uw advertentie wordt namelijk getoond aan gebruikers met interesse in uw producten en/of diensten. Maar ook dit landschap kent zijn eigen platforms met elk een eigen doelgroep, bereik en interactie. Incito helpt u bij het kiezen van het juiste platform en stelt uw campagne en budget samen voor een effectieve campagne.

Neem vrijblijvend contact op