Persoonlijke aandacht

Uw website is meer dan alleen uw online visitekaart. Voor uw klanten is het een eerste kennismaking met uw organisatie. Een eerste indruk is belangrijk en de website moet daarom volledig in lijn liggen met uw doelstellingen. Met dit uitgangspunt vindt Incito het belangrijk om eerst kennis te maken met uw organisatie voordat het concept wordt uitgewerkt tot een ontwerp.

Modern en responsive

Incito maakt uw website volledig responsive. Dit betekent dat de website meeschaalt en deze altijd goed wordt weergegeven, ongeacht op welk apparaat deze wordt bezocht. Zo is de klantervaring altijd van hoge kwaliteit.

Eenvoudig beheer

Met behulp van CMS-software (Content Management System) is het een fluitje van een cent om zelf uw website te beheren. Zo kunt u op ieder gewenst moment pagina's toevoegen, wijzigen of verwijderen. En vanzelfsprekend is Incito altijd bereikbaar om wijzigingen door te voeren wanneer het u aan tijd ontbreekt of hulp nodig heeft bij ondersteuning.

Vrijblijvende kennismaking

Bij het realiseren van een nieuwe website komen veel aspecten om de hoek kijken. In een vrijblijvende kennismaking laat Incito u graag kennismaken met het gehele proces. Neem daarom snel contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Neem vrijblijvend contact op