Over Incito

ICT zonder zorgen

Vanuit de ambitie en passie voor ICT zorgt Incito voor een hoge kwaliteit van dienstverlening. Incito doet graag dat beetje extra en wordt blij van tevreden klanten. Met een continue interesse in innovatie is Incito altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Met behulp van de hedendaagse cloud technologie is zorgeloze ICT heel goed mogelijk geworden. Graag ondersteunt Incito u bij het verhuizen naar de cloud voor een zorgeloze ICT omgeving.

Volledig Ontzorgen

Incito gelooft dat een dienstverlener op ICT gebied pas écht een meerwaarde kan bieden wanneer deze daadwerkelijk álle zorgen uit handen kan nemen. Met dit uitgangspunt ligt de focus van Incito op het leveren van een breed scala aan producten en diensten: van advies en verkoop tot communicatie en web-ontwikkeling. Om een hoogwaardig niveau van ondersteuning te kunnen leveren zijn belangrijke diensten zoals zakelijke telefonie in eigen beheer. Incito is dus géén digitale dozenschuiver die alleen andermans producten verkoopt.

Méér dan zomaar een dienstverlener

Als totaalleverancier van de gehele ICT spreken we elkaar regelmatig en leren we elkaar steeds beter kennen. Incito begrijpt uw bedrijfsvoering en weet precies wat belangrijk is voor uw organisatie. Hierop geeeft Incito niet alleen gevraagd maar ook ongevraagd advies voor uw ICT beleid. Zo is Incito méér dan zomaar een dienstverlener.

Bereikbaar

Incito snapt dat niet iedere organisatie om 09:00 begint en om 17:00 de werkzaamheden weer staakt. Daarom is Incito altijd bereikbaar voor advies en ondersteuning. Ook in het weekend.