ICT Monteur (Buitendienst)

Installeren en verbinden, jij maakt het mogelijk.

Solliciteer direct
Close,Up,Hand,Of,A,Technician/,It,Engineer/,Connecting,The

Over ons

Bij Incito zijn we toegewijd aan het leveren van geavanceerde IT-oplossingen die de manier waarop bedrijven werken transformeren. Ons team van experts werkt samen aan innovatieve projecten die de toekomst van bedrijfscommunicatie en IT vormgeven. Ter versterking van ons dynamische team zijn wij op zoek naar een gedreven Junior Microsoft 365 Consultant.

Functieomschrijving

Als ICT Monteur Buitendienst ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van installatie- en onderhoudswerkzaamheden op locatie bij onze klanten. Je installeert en configureert IT-systemen en netwerkapparatuur. Daarnaast los je technische problemen op en bied je ondersteuning aan klanten om hun IT-omgeving optimaal te laten functioneren. Je werkt zelfstandig en hebt een klantgerichte instelling, waarbij je zorgt voor een hoge klanttevredenheid. Je hebt een hands-on mentaliteit en bent bereid om te reizen naar verschillende locaties. Een relevante opleiding en kennis van IT-systemen zijn een pré. Je bent flexibel, oplossingsgericht en beschikt over goede communicatieve vaardigheden.

Profiel

 

  • Afgeronde opleiding in IT, informatica of een gerelateerd vakgebied
  • Gevorderde kennis van TCP/IP
  • Sterke communicatieve vaardigheden en een klantgerichte instelling
  • Probleemoplossend vermogen en een hands-on mentaliteit
  • Je werkt nauwkeurig en hebt oog voor detail
  • Teamspeler maar je kan ook zelfstandig werken
  • Beschikt over een geldig rijbewijs

Persoonlijke ontwikkeling

We hechten veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling en daarom ondersteunen we onze medewerkers om hun volledige potentieel te bereiken. Dit zodat iedereen kan bijdragen aan ons gezamenlijke succes. Jouw groei is onze prioriteit, omdat we geloven dat sterke individuen een sterk team vormen.

Werk én plezier gaan hand in hand

We hechten veel waarde aan gezelligheid en een goede werksfeer. En daarom organiseren we regelmatig borrels, bedrijfsuitjes en werk gerelateerde uitjes. Samen werken en samen plezier maken vormt de kern van onze cultuur, waardoor we niet alleen collega’s, maar ook vrienden worden.

Wat ga je precies doen?

Installatie & Configuratie

Je zorgt voor een goede installatie en configuratie van IT-systemen, hardware en netwerkapparatuur bij onze klanten op locatie.

Onderhoud & Probleemoplossing

Je voert diagnoses en onderhoudswerkzaamheden uit en repareert bestaande IT infrastructuren.

Ondersteuning & Advies

Je weet onze klanten juist te adviseren over het gebruik van de geïnstalleerde apparatuur en weet klantrelaties te onderhouden.

A7409653

Meer weten?

Staat jouw functie er niet tussen maar ben je toch geïnteresseerd?

incitio-logo