Succesvol naar de cloud met onze gratis cloud scan
Een succesvolle overstap naar de cloud begint met een grondige inventarisatie. Voordat we over kunnen gaan tot een voorstel is het belangrijk om eerst te kijken naar hoe uw organisatie op dit moment functioneert. Aan de hand van deze inventarisatie maken we een volledig overzicht van de huidige diensten en processen. Wanneer dit overzichtelijk in kaart is gebracht gaan we kijken naar diensten waarmee we uw organisatie efficiënter kunnen laten werken. Met dit overzicht maken we een volledig voorstel om succesvol naar de cloud over te stappen. En het allermooiste, deze inventarisatie is tot 30 april 2019 volledig vrijblijvend en kosteloos. Een mooi moment om het jaar af te sluiten met overzicht in ICT en tegelijkertijd om een planning te maken voor het nieuwe jaar.

 • Gratis cloudscan

  Tot 30 april 2019 is onze cloud scan kosteloos en volledig vrijblijvend. Na deze cloud scan brengen we een vrijblijvend advies rapport uit hoe we uw organisatie verder kunnen helpen naar de cloud.

 • Overal en altijd beschikbaar

  Met onze cloud diensten kunt u altijd en overal bij uw bestanden. Ook maakt het niet meer uit van welke apparatuur u gebruik maakt. Wij ondersteunen namelijk alle typen apparaten.

 • EfficiĆ«nter werken

  Met een volledige inventarisatie van uw processen en huidige diensten kijken we naar mogelijkheden hoe de cloud voor u kan werken en hoe het uw organisatie efficiënter kan laten werken.

 • Samenwerken verbetert de productiviteit

  Met cloud diensten kunt uw gehele organisatie niet alleen efficiënter samenwerken maar ook biedt het mogelijkheden voor uw personeel om op andere momenten ook op klantverzoeken te reageren. Dit verbetert de algemene productiviteit op de werkvloer.