Telecom en unified

Communicatie voor elke branche.
Voor iedereen.

neem contact op
Woman,,Call,Center,And,Laptop,In,Night,With,Microphone,,Talk
Focused,Businessman,Telemarketer,Telesales,Agent,Wear,Wireless,Headset,Make,Conference

Zakelijke telefonie

Of u nu een kleine startup bent of een groot bedrijf, wij bieden flexibele en schaalbare oplossingen die aan al uw wensen voldoen. Met uitgebreide mogelijkheden zoals integraties met CRM-systemen, naadloze koppelingen met andere software en een breed scala aan functies, zorgen onze diensten voor efficiënte en betrouwbare communicatie. Kies voor Incito en ervaar de voordelen van moderne telefonie, volledig afgestemd op uw bedrijfsbehoeften.

Meer informatie

Bellen met Microsoft Teams

Optimaliseer uw bedrijfscommunicatie met bellen via Microsoft Teams. Deze alles-in-één oplossing biedt naadloze integratie van spraak, video, chat en samenwerkingstools. Met Microsoft Teams kunt u gemakkelijk bellen, vergaderingen organiseren en samenwerken, waar u ook bent. Profiteer van uitgebreide mogelijkheden zoals call routing, voicemail, en integraties met uw bestaande telefonie systemen. Kies voor bellen met Microsoft Teams en ervaar efficiënte, betrouwbare communicatie die perfect aansluit op de behoeften van uw organisatie.

Meer informatie
Chiang,Mai,,Thailand,-,Aug,11,,2023,:,A,Working
A7409588

Meeting Rooms

Verhoog de productiviteit en samenwerking binnen uw bedrijf met professioneel ingerichte meeting rooms. Onze oplossingen voor vergaderruimtes zijn uitgerust met de nieuwste technologie, zoals hoogwaardige videoconferentiesystemen, interactieve displays, en draadloze presentatieoplossingen. Creëer een naadloze vergaderervaring met integraties voor Microsoft Teams, Zoom, en elk ander platform. Of u nu een kleine huddle room of een grote conference room nodig heeft, onze meeting rooms bieden de flexibiliteit en functionaliteit om elke vergadering tot een succes te maken.

Meer informatie

Telecom & UC

Ontdek de kracht van geïntegreerde Telecom & UC oplossingen voor uw organisatie. Combineer spraak, video, chat, en samenwerkingstools in één gebruiksvriendelijk platform. Onze UC-oplossingen zorgen voor naadloze communicatie en verhoogde efficiëntie, ongeacht waar uw team zich bevindt. Met functies zoals VoIP-telefonie, videoconferenties, en real-time messaging, biedt UC alles wat u nodig heeft voor effectieve bedrijfscommunicatie. Kies voor Telecom & UC en ervaar de voordelen van een compleet geïntegreerde communicatiestrategie die perfect aansluit op de behoeften van uw organisatie.

Meer informatie
Young,Smiling,Male,Call,Centre,Operator,Doing,His,Job,With

Ook zorgeloos en probleemloos
in de cloud werken?

incitio-logo