Meeting Rooms

De toekomst van vergaderen begint vandaag.

neem contact met ons op
meeting-room

Ontdek de toekomst van vergaderen met onze op maat gemaakte Meeting Rooms – waar technologie en comfort samenkomen om uw online vergaderingen, webinars en seminars naar een hoger niveau te tillen. Bij ons staat niet alleen de techniek centraal, maar ook uw totale ontzorging. Wij begrijpen dat in de hedendaagse dynamische werkomgeving, flexibiliteit, betrouwbaarheid en efficiëntie sleutelwoorden zijn. Daarom bieden wij complete inrichtingsoplossingen die naadloos aansluiten bij uw behoeften en de nieuwste technologische innovaties.

Onze dienstverlening garandeert een optimale inrichting van uw meeting ruimtes, uitgerust met state-of-the-art technologie voor probleemloze verbindingen en kristalheldere audio- en videokwaliteit. Dit zorgt ervoor dat uw team en externe deelnemers moeiteloos kunnen communiceren, waar ter wereld ze zich ook bevinden.

Of het nu gaat om een klein teamoverleg of een groot seminar, onze oplossingen zijn ontworpen om de samenwerking te bevorderen, de betrokkenheid te verhogen en uw boodschap effectief over te brengen. Vertrouw op onze expertise om een omgeving te creëren die niet alleen voldoet aan de technische vereisten van vandaag, maar ook inspireert tot de ideeën van morgen.

Onze oplossingen zijn geïmplementeerd bij

Alle platforms: Teams, Zoom, WebEx én Google Meet

Onze meeting room oplossingen zijn platform onafhankelijk en garanderen een naadloze ervaring, of u nu Microsoft Teams, Zoom, of WebEx gebruikt voor uw webinars. Ontworpen voor universele compatibiliteit, zorgen wij ervoor dat uw communicatie altijd vloeiend en zonder onderbrekingen verloopt, ongeacht het gekozen platform.

Volledig op maat afgestemd

Bij ons staan uw visie en wens centraal in het ontwerp van elke meeting room. We luisteren en inventariseren eerst uw wensen en behoeften om een ruimte te creëren die niet alleen technisch functioneel is, maar ook naadloos aansluit bij de dynamiek en de huisstijl die u voor ogen heeft. Maatwerk is hierin onze standaard.

Wij werken onder andere met

A7409646

Meeting Rooms as a Service

De inrichting van een meeting room hoeft geen grote investeringen met zich mee te brengen. Met ons Rooms-as-a-Service dienst verzorgen wij een volledig uitgeruste vergaderruimte inbegrepen met alle onderhoud en service, zodat u zich kunt concentreren op uw klanten terwijl wij de rest voor u verzorgen.

Ook een meeting room volledig afgestemd op uw wensen?

incitio-logo