Dé telefooncentrale in cloud.

Volledige flexibiliteit en altijd bereikbaar vanuit een veilige cloud omgeving.

neem contact op
Focused,Businessman,Telemarketer,Telesales,Agent,Wear,Wireless,Headset,Make,Conference

Vandaag de dag is continue bereikbaarheid essentieel; werknemers werken niet alleen meer op kantoor, maar ook vanuit huis uit en onderweg. Onze zakelijke telefonie-oplossingen zijn ontworpen met het oog op deze nieuwe realiteit. Ze bieden een ongeëvenaarde bereikbaarheid en ondersteunen uw organisatie om efficiënt en professioneel te communiceren, waar uw team zich ook bevindt.

Met functies die naadloos thuiswerken mogelijk maken, verzekert u zich ervan dat elk gesprek met de helderheid en kwaliteit van een face-to-face ontmoeting wordt gevoerd. Uw team blijft overal verbonden, of ze nu op afstand werken of onderweg zijn.

Onze oplossingen voor bereikbaarheid op maat betekenen dat u zelf bepaalt hoe en wanneer u bereikbaar bent, zodat u uw communicatie kunt afstemmen op de unieke behoeften van uw onderneming. Vertrouw op onze geavanceerde zakelijke telefonie om uw communicatie te stroomlijnen en uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Iedereen altijd en overal bereikbaar.

Vast, vast-mobiel, AI-based callflows, softphones, telefonie integratie met Microsoft Teams of juist een combinatie van alle kanalen volledig afgestemd op jouw behoeften? Wij staan klaar om elke uitdaging vorm te geven!

Contractvrij, vanaf dag één.

Bij ons geen lange termijnen en contracten, want wij geloven in de kracht van onze diensten. Geniet van volledige flexibiliteit en de zekerheid dat u bij ons blijft omdat u tevreden bent, niet omdat u moet.

Van ZZP tot grootzakelijk, wij hebben dé oplossing aansluitend bij de wensen van jouw organisatie.

Onze oplossingen zijn ontworpen met flexibiliteit als uitgangspunt, geschikt voor zowel ZZP’ers als grootzakelijk gebruik. Of u nu eenvoudige bel- en gebeld worden-functionaliteiten nodig heeft, of geavanceerde AI-integraties met WhatsApp met uitgebreide callflows, wij bieden de passende oplossing voor uw behoeften. Met onze diensten kunt u moeiteloos opschalen en aanpassen, zodat uw communicatie naadloos verloopt, ongeacht de grootte van uw onderneming.

Ook behoefte aan optimale bereikbaarheid vanuit de cloud?

incitio-logo